+32(0)14 / 58 55 86
info@lovap.be
Vacatures
Klantenzone
NL
EN
Home
Voeding
Milieu
Over ons
Nieuws
Contacteer ons
Terug naar voeding
Bereide gerechten
Fysische testen
uitzicht + reuk
nettogewicht
gas composition headspace (oxygen, carbon dioxide, nitrogen)
Microbiologie
aeroob mesofiel kiemgetal bij 30°C
schimmels en gisten
lactobacillen
enterobacteriaceae bij 37°C
coliformen
ß-glucuronidase positieve E. coli
coagulase positieve staphylococcen
Bacillus cereus bij 30°C
Listeria monocytogenes (in 25g)
Salmonella (in 25 g)
Voedingswaarde
vocht, droge stof
as
eiwit
vet na zure hydrolyse (Weibull)
reducerende suikers na inversie (als glucose)
voedingsvezels (Asp)
vetzuurspectrum (C4 tot C24)
totaal koolhydraten (berekend)
energetische waarde (kcal en kJ)
zout (Na*2.5)
Vitamines
Mineralen en metalen
cadmium (Cd)
lood (Pb)
kwik (Hg)
arseen (As)
tin (Sn)
Additieven en zoetstoffen
synthetische wateroplosbare kleurstoffen kwalitatief (E102,104,110,122,123,124,127,131,132,133,142,151)
synthetische wateroplosbare kleurstoffen kwantitatief (E102,104,110,122,123,124,127,131,132,133,142,151)
sorbinezuur en benzoezuur
glutaminezuur
ascorbinezuur
sulfiet (als SO2)
Ongewenste stoffen, contaminanten, pesticiden
pesticides screening GC/LC
histamine
vluchtige basen (als N)
Toxines
ochratoxine A
aflatoxines (B1,B2,G1,G2)
deoxynivalenol (DON)
HT2 en T2 toxines
zearalenone (ZEA)
fumonisine
PCR
DNA afkomstig van GMO
DNA van paard
Divers
gluten
soyaeiwit
melkeiwitten (wei-eiwit en caseine)