+32(0)14 / 58 55 86
info@lovap.be
Vacatures
Klantenzone
NL
EN
Home
Voeding
Milieu
Over ons
Nieuws
Contacteer ons
Terug naar voeding
Chocolade
Fysische testen
uitzicht + reuk
nettogewicht
Microbiologie
aeroob mesofiel kiemgetal bij 30°C
enterobacteriaceae bij 37°C
ß-glucuronidase positieve E. coli
Salmonella (in 25 g)
Voedingswaarde
vocht, droge stof
as
eiwit
vet na zure hydrolyse (Weibull)
reducerende suikers na inversie (als glucose)
voedingsvezels (Asp)
vetzuurspectrum (C4 tot C24)
totaal koolhydraten (berekend)
energetische waarde (kcal en kJ)
zout (Na*2.5)
Additieven en zoetstoffen
synthetische wateroplosbare kleurstoffen kwalitatief (E102,104,110,122,123,124,127,131,132,133,142,151)
synthetische wateroplosbare kleurstoffen kwantitatief (E102,104,110,122,123,124,127,131,132,133,142,151)
sorbinezuur en benzoezuur
sorbitol, maltitol, xylitol
Ongewenste stoffen, contaminanten, pesticiden
pesticides screening GC/LC
polyaromatische koolwaterstoffen (benzo(a)anthraceen,chryseen,benzo(b)fluorantheen,benzo(a)pyreen)
Divers
wateractiviteit (25°C)
droge vetvrije cacaobestanddelen (op basis van theobromine)
melkeiwitten (wei-eiwit en caseine)
melkvet