+32(0)14 / 58 55 86
info@lovap.be
Vacatures
Klantenzone
NL
EN
Home
Voeding
Milieu
Over ons
Nieuws
Contacteer ons
Terug naar voeding
Dranken
Fysische testen
uitzicht + reuk
nettovolume
Microbiologie
aeroob mesofiel kiemgetal bij 30°C
schimmels en gisten
lactobacillen
enterobacteriaceae bij 37°C
ß-glucuronidase positieve E. coli
Salmonella (in 25 g)
steriliteitstest
Voedingswaarde
vocht, droge stof
as
eiwit
vet na zure hydrolyse (Weibull)
reducerende suikers na inversie (als glucose)
voedingsvezels (Asp)
vetzuurspectrum (C4 tot C24)
totaal koolhydraten (berekend)
energetische waarde (kcal en kJ)
zout (Na*2.5)
Vitamines
Mineralen en metalen
Additieven en zoetstoffen
synthetische wateroplosbare kleurstoffen kwalitatief (E102,104,110,122,123,124,127,131,132,133,142,151)
synthetische wateroplosbare kleurstoffen kwantitatief (E102,104,110,122,123,124,127,131,132,133,142,151)
sorbinezuur en benzoezuur
citroenzuur
sulfiet (als SO2)
sorbitol, maltitol, xylitol
acesulfam K, saccharine, aspartaam, neohesperidine
steviolglycosiden
Toxines
patuline
aflatoxine M1
PCR
DNA afkomstig van GMO
Divers
pH
dichtheid (20°C)
°Brix
totale zuurheid (als azijnzuur, citroenzuur, melkzuur)
cafeïne
kinine
Specifieke analyses per productgroep
bitterheid
vergistingsgraad
extract van de stamwort
schijnbaar en reëel extract
ethanol
formolgetal