+32(0)14 / 58 55 86
info@lovap.be
Vacatures
Klantenzone
NL
EN
Home
Voeding
Milieu
Over ons
Nieuws
Contacteer ons
Terug naar voeding
Groenten en fruit
Fyische testen
nettogewicht
netto-uitlekgewicht
gas composition headspace (oxygen, carbon dioxide, nitrogen)
Microbiologie
aeroob mesofiel kiemgetal bij 30°C
schimmels en gisten
lactobacillen
enterobacteriaceae bij 37°C
coliformen
ß-glucuronidase positieve E. coli
coagulase positieve staphylococcen
Bacillus cereus bij 30°C
Listeria monocytogenes (in 25g)
Salmonella (in 25 g)
steriliteitstest
Voedingswaarde
vocht, droge stof
as
eiwit
vet na zure hydrolyse (Weibull)
reducerende suikers na inversie (als glucose)
voedingsvezels (Asp)
vetzuurspectrum (C4 tot C24)
totaal koolhydraten (berekend)
energetische waarde (kcal en kJ)
zout (Na*2.5)
Vitamines
Bullet points
Mineralen en metalen
cadmium (Cd)
lood (Pb)
kwik (Hg)
arseen (As)
tin (Sn)
Additieven en zoetstoffen
synthetische wateroplosbare kleurstoffen kwalitatief (E102,104,110,122,123,124,127,131,132,133,142,151)
antioxydanten (propylgallaat, octylgallaat, laurylgallaat, butylhydroxyanisol, butylhydroxytolueen)
glutaminezuur
citroenzuur
ascorbinezuur
Ongewenste stoffen, contaminanten, pesticiden
pesticides screening GC/LC
nitraat (HPLC groenten)
Toxines
patuline
PCR
DNA afkomstig van GMO
Divers
pH
°Brix
oplosbare droge stof
as onoplosbaar in HCl
totale zuurheid (als azijnzuur, citroenzuur, melkzuur)
glucose, fructose, sacharose, maltose, lactose
kwaliteitscontrole (frieten)