+32(0)14 / 58 55 86
info@lovap.be
Vacatures
Klantenzone
NL
EN
Home
Voeding
Milieu
Over ons
Nieuws
Contacteer ons
Terug naar voeding
Gebak / koekjes
Fysische testen
uitzicht + reuk
nettogewicht
Microbiologie
aeroob mesofiel kiemgetal bij 30°C
schimmels en gisten
enterobacteriaceae bij 37°C
Bacillus cereus bij 30°C
Salmonella (in 25 g)
Voedingswaarde
Vitamines
Mineralen en metalen
Additieven en zoetstoffen
sorbinezuur en benzoezuur
sorbitol, maltitol, xylitol
acesulfam K, saccharine, aspartaam, neohesperidine
Toxines
patuline
ochratoxine A
aflatoxines (B1,B2,G1,G2)
deoxynivalenol (DON)
HT2 en T2 toxines
zearalenone (ZEA)
fumonisine
Divers
glucose, fructose, sacharose, maltose, lactose
droge vetvrije cacaobestanddelen (op basis van theobromine)
vanilline, ethylvanilline
gluten
soyaeiwit
melkeiwitten (wei-eiwit en caseine)