+32(0)14 / 58 55 86
info@lovap.be
Vacatures
Klantenzone
NL
EN
Home
Voeding
Milieu
Over ons
Nieuws
Contacteer ons
Terug naar voeding
Granen en noten
Fysische testen
uitzicht + reuk
nettogewicht
aandeel ingrediënt
kaliber (noten, augurken)
percentage split (noten)
Microbiologie
aeroob mesofiel kiemgetal bij 30°C
schimmels en gisten
ß-glucuronidase positieve E. coli
coagulase positieve staphylococcen
Bacillus cereus bij 30°C
Listeria monocytogenes (in 25g)
Salmonella (in 25 g)
Voedingswaarde
vocht, droge stof
as
eiwit
vet na zure hydrolyse (Weibull)
reducerende suikers na inversie (als glucose)
voedingsvezels (Asp)
vetzuurspectrum (C4 tot C24)
totaal koolhydraten (berekend)
energetische waarde (kcal en kJ)
zout (Na*2.5)
Mineralen en metalen
Ongewenste stoffen, contaminanten, pesticiden
pesticides screening GC/LC
peroxydegetal
vrije vetzuren (oleïnezuur)
acrylamide
polyaromatische koolwaterstoffen (benzo(a)anthraceen,chryseen,benzo(b)fluorantheen,benzo(a)pyreen)
Toxines
ochratoxine A
aflatoxines (B1,B2,G1,G2)
deoxynivalenol (DON)
HT2 en T2 toxines
zearalenone (ZEA)
fumonisine
Divers
zout (als NaCl via titratie chloriden)