+32(0)14 / 58 55 86
info@lovap.be
Vacatures
Klantenzone
NL
EN
Home
Voeding
Milieu
Over ons
Nieuws
Contacteer ons
Terug naar voeding
Vlees en vis
Fysische testen
nettogewicht
gedeglaceerd gewicht + incl. glacage
gas composition headspace (oxygen, carbon dioxide, nitrogen)
Microbiologie
aeroob mesofiel kiemgetal bij 30°C – 22 °C
schimmels en gisten
lactobacillen
enterobacteriaceae bij 37°C
ß-glucuronidase positieve E. coli
coagulase positieve staphylococcen
Listeria monocytogenes (in 25g)
Salmonella (in 25 g, 10 g)
Vibrio parahaemolyticus – Vibrio cholerae
Campylobacter
Yersinia enterocolitica in 10 g
Shiga-toxine producerende E. coli (STEC)
E. coli O157
hepatitis A
norovirus (GGI + GGII)
Voedingswaarde
vocht, droge stof
as
eiwit
vet na zure hydrolyse (Weibull)
reducerende suikers na inversie (als glucose)
voedingsvezels (Asp)
vetzuurspectrum (C4 tot C24)
totaal koolhydraten (berekend)
energetische waarde (kcal en kJ)
zout (Na*2.5)
cadmium (Cd)
lood (Pb)
kwik (Hg)
arseen (As)
tin (Sn)
Additieven en zoetstoffen
fosfaten (als P2O5)
sulfiet (als SO2)
polyfosfaten
nitriet (colorimetrie)
nitraat (colorimetrie)
Ongewenste stoffen, contaminanten, pesticiden
pesticides screening GC/LC
histamine
vluchtige basen (als N)
dioxines en PCB
polyaromatische koolwaterstoffen (benzo(a)anthraceen,chryseen,benzo(b)fluorantheen,benzo(a)pyreen)
PCR
identificatie vis PCR
DNA van rund, paard, varken, kip, kalkoen, geit, schaap
Divers
wateractiviteit (25°C)
pH
zout (als NaCl via titratie chloriden)
hydroxyproline en collageen (H% x 8)
glucose, fructose, sacharose, maltose, lactose
zetmeel (kwantitatief)
collageen/vleeseiwit
meat content (stikstof/3.5+vet)
vleeseiwit (berekend)
vocht/eiwit